Alt muligt blandet

Badeland Weissenhäuser Strand

IMG_8346 IMG_8354 IMG_8345Jeg har ikke rigtigt fået taget så mange billeder af stedet men her er lidt 🙂 Liva og Louis ligger og sover  nu – og Tobias og jeg ligger helt færdige og tømt for energi efter en hel dag i badeland!

Hvis man spørg Liva, så har hun været i paradis, fløjet på en lyserød sky og følt at hun har haft den bedste dag i sit liv! Hun var i badeland i flere timer, prøvet rusjebaner og svømmet. Hoppet fra kanten og ned i vandet og øvet sig i at få hovedet under vand. Det sidste skal vi nok øve os lidt mere på – hun glemmer nemlig at lukke sine øjne og mund. He he, hun ser sjov ud hver gang og det er svært for mig ikke at smile og grine lidt af hende. For lige meget hvor mange gange jeg forklaret hende at hun skulle lukke sin øjne og mund så gjorde hun det ikke.

Weissenhäuser Strand Badeland er lidt ligesom Lalandia, bare lidt billiger. Man skal selvfølgelig lige tænke på at man også skal bruge penge på benzin og på færgen over til Tyskland. Men det er ligeså hyggeligt og børnevenligt. Badelandet har i hvert fald været et hit og der er lige så meget sjov for voksne med alle de store rutsjebane som der er til børn.

I morgen tidlig tager vi over i jungleland og leger og så skal vi hjem om eftermiddagen. Vi er her kun for en overnatning – Men det har helt klart være et hit indtil videre og Liva har haft en dejlig dag med masser af sjov. Hvilket jo var meningen med hele denne roadtrip 🙂IMG_8337 IMG_8338 IMG_8349 Skærmbillede 2015-09-18 kl. 15.35.06

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *