Louis og jeg, Læbe gumme ganespalte

Gummerne klør – Hvilken bidering er god til Læbe gummespalte?

Louis er begyndt dagligt at have sin højre hånd inde i munden og han gnaver løs på den. Sutten er han blevet rigtig god til bevidst at spytte ud så der er bedre plads til HELE hans hånden 🙂  Jeg syntes det er lidt for tideligt at han skal have tænder – siger jeg når han har haft en siden han var 1 måned gamle. Men den ene tand er normal for børn med gummespalte.

Han har også været noget mere pylret de seneste par dage, skiger og brokker sig helt vildt imens han ligger med sin hånd inde i munden, så jeg tænker at de gummer klør en held del! Han bliver 5 måneder i morgen så det er nu han begynder at opdager sine hænder og oplever verden ved at smage/sutte på alt via munden! Det er måske bare en del af det der med at opdage sig selv? Og hans hænderne er vel noget af det første det skal “mærkes”? Men den er konstant inde i munden og når jeg putter min egen finger ind så gumler han løs på den! Plus at han savler sindsygt meget – meget mere end han plejer pga han har sin hånd i munden hele tiden. Jeg har købt en bidering til ham, en af dem der kan køles ned i fryseren, men den gider han overhoved ikke!

Jeg tror ikke at der er lavet nogen bidering specielt til børn med læbe gummespalte, men vil gerne finde en bidering som vil passe godt ind i hans gummespalte. Så nu er jeg på jagt efter en ny bidering til ham og har kigget en del på Sophie Giraf bideringen. Den findes i flere forskellige varianter, kan ikke lige finde ud af hvilken en der vil være bedst til ham. Den skal også være nem for ham at holde om med de små finger han har! sophiegiraf sophie_giraf_bidering_ring2 sophie giraf bidering2

Billede 3 af Sophie Giraf bideringen ser ud til at være nem at holde om. Men jeg tror jeg køber en masse forskellige til ham. Der må være en bidering som er god når man har læbe gummespalte. Kom gerne med tips!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *