Liva og jeg

Liva skal starte til dans.

Liva elsker at danse og synge med gør hun jo også gerne når vi høre musik. Nåå ja jeg må jo ikke glemme at hun SKAL have en kjole på, helst en der er lang – Hun drejer altid lige rundt om sig selv når jeg har givet hende en på. Og hvis den ikke er lang nok så beder hun mig om at give hende en ny på. Fordi den ikke gør det den skal når den er for kort – alle kjoler der stopper ved hendes knæ er lige til at smide ind i skabet igen 🙁

Jeg tror at hun ville blive glad for at gå til dans! Jeg gik selv til dans da jeg var lille, det gjorde jeg i mange år og er lidt ked af nu at jeg ikke forsatte med det til jeg blev ældre – vill ønske jeg kunne danse! hi hi, jeg har ikke en rytme i kroppen nu og danser kun når jeg er fuld med mine veninder 🙂

Men Liva elsker det altså og jeg tror at hun vil blive glad for det. Jeg meldte hende til i sommerferien og fortalte hende om det, så ventetid har været lidt lang for hende! Hver gang vi snakket om det hoppet hun rundt og råbte “Jaaa, jeg skal starte til dans”, hvor efter hun kunne finde på og spørge mig om det var nu vi skulle gå og løber der efter altid ud efter hendes sko. Så glæder mig til at fortælle hende i morgen når hun vågner at hendes store danse dag er kommet og at vi skal have kjole og sko på og så ud og danse 🙂

Hun er der 1 time fast om lørdagen og så vil Tobias eller jeg tage med hende! Amelia (hendes kusine) skal gå på det sammen hold, så det skal nok blive hyggeligt. I morgen er første gang og jeg glæder mig til at se hvordan det kommer til at gå.

IMG_6463

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *