Louis og jeg

Louis søvn – Mallorca

Louis er total ude af sin søvn rytme efter vi er rejst til mallorca. Og jeg er ved at dø over det! Jeg er oppe med ham halvdelen af natten – for i følge ham så er det der han skal op! Jeg ved ikke om det er fordi vi stod op kl 3 om natten da vi skulle flyve kl 6 om morgen. Men lige siden har han valgt at være vågne fra kl 3-4 stykker af. Der hjemme kunne jeg acceptere at det var kl 5 han valgte at stå op, men kl 3 det gider jeg ikke! Han får stadig sin flaske hver 3-4 time men han vil bare ikke sove efter kl 3.00 Så for ikke at vække Liva og Tobias eller de andre i huset så går jeg rundt med ham ude i haven eller i tv stuen som er det værelse der ligger længst væk fra alle andre rum. Han snakker løs, er vild frisk og lige meget hvor meget jeg prøver at pakke ham ind i dyne og vugge ham så falder han ikke i søvn. Og kan han mærke at jeg prøver at få ham til at sove så kæmper ham i mod, skriger og strækker sig imens han ligger i min arme så han kommer ud af dynen igen. Han er altså en bandit!!

Nogen gange kan jeg få ham til at sove igen ved 5 tiden andre gange så er kl først lidt i 6. Men fuuccckkk jeg er træt!  Han sover også meget dårligt om dagen. Trods han bliver aktiveret om dagen af alle i familien, ryger rundt fra arm til arm og leger med Alica, så sover han kun 30 min – 1,5 time af gange. Der hjemme tager han lure på 2-3 timer. Ved ikke helt hvad jeg skal gøre for at ændre hans søvn så han sover og ikke tror han skal stå op kl lort om natten. What to do???

Jeg er så træt om dagen. Tobias tager ham heldigvis om morgen – Og Liva tager han også når hun vågner så jeg kan få sovet lidt. Men jeg har jo ikke lyst til at sove dagen væk når vi er her på dejlige Mallorca 🙁

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *