Ferie og rejser, Louis og jeg

Ludi rejseseng til Louis.

Lige inden vi rejste, bestilte vi en rejseseng/legeseng til Louis. Vi tænkte at hans skulle have noget med som han kunne ligge og lege i uden at trille nogen steder hen. På babyshower fandt jeg denne rejseseng fra mærket Ludi. Det jeg godt kan lig ved den er at den kan foldes sammen så den ikke fylder noget og kan tages med over alt. Den har en kalechen med myggenet som kan foldes op og ned. Der er 3 stk. aftagelige aktivitetslegetøj som hænger i kalechen og så er der en madras med.

Den har indtil videre været et hit og han elsker at ligge i den. Han bruger meget tid på de 3 aktivitetslegetøj der hænger over hans hovede. Alica (hans kusine) bruger den også når Louis ikke ligger i den. Hun sidder i den og lege i stedet for at ligge ned 🙂 Den kan købes HER.IMG_8693 IMG_8696 IMG_8697

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *