Ferie og rejser, Liva og jeg

På vej til Tyskland og Badeland.

IMG_8312

Godmorgen 🙂 Dagen er starte ekstra tidligt i dag da vi er på vej mod Tyskland. Hele familien samlet og så er det Louis første roadtrip 🙂 Vi har planlagt denne tur længe da vi oprindeligt skulle ha være indlagt i næste uge med Louis da han skulle opereres for sin spalte. Den operation er jo blevet aflyst men vi ser ikke nogen grund til ikke at tage afsted og få lidt familie tid sammen alligvel 🙂

Denne tur er mest for Livas skyld, så hun får lidt tid alene med både mor og far (skiftevis) i badelandet som vi er på vej til. Det var mere så hun også fik lidt opmærksomhed inden jeg skulle ha være indlagt med Louis i en uge på Rigshospitalet. Vi vil give hende lidt oplevelser og gode minder – Louis er jo alt for lille til at fatte hvad vi skal og hvor vi er, så hele denne tur er kun for min lille Liva mus 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *