Louis og jeg, Læbe gumme ganespalte

Pas til lillemanden

image

Vi starter vores dag ud med at sidde i borgerservice (har siddet her i 15 min nu- godt Louis sover) og skal ha lavet pas til Louis. Vi skal jo snart til Mallorca med hele min familie og så kræver det at lillemanden får et pas. Jeg havde håbet på han var blevet opereret inden han skulle have sit første pas så han ikke havde sin spalte på billedet. Men hans pas er vel stadig gyldigt når han ikke har sin spalte mere selvom han har det på sit pas billeder!? Det vil jeg gå udfra – altså hans udsende vil jo ændre sig meget efter han er blevet opereret første gang og så vil han jo ikke se sådan ud som han gør nu. Hans pas bliver bare lidt unikt med det billede og det er et pas jeg helt sikkert vil gemme når det ikke er gyldigt mere. Livas første pas har vi også gemt, og det er da hyggeligt at se hvordan hun så ud da hun fik lavet sit første pas 😊

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *