Louis og jeg

Vi startet vores dag kl 4 i morges.

Skærmbillede 2015-09-21 kl. 13.00.39Lillemanden er sku en stædige lille fyr 😩 Kl 4 i nat bestemte han sig for ikke at ville sove mere efter at ha fået sin flaske. Fuuccckkk jeg er træt! Louis er faktisk begyndt at være vågen efter sin sidste nat/morgen flaske. Så ca fra kl 4.30 – 5 tiden der starter hans dag. Det er vildt frustrerende at han ikke vil sove videre efter han har fået den flaske. Han ligger bare og snakker og ruller rundt i sengen! Nok i håb om at jeg så står op og tager ham med ud i stuen så vi kan få gang i dagen. Men jeg kan ikke stå op og gå ind i stuen, fordi så vil Louis larme så meget at han ville vække Liva. Og Liva må gerne sove så længe hun vil og kan – i hvert fald til kl 7. Jeg håber ikke at vi fast skal starte vores dag kl 4.30 om morgen, men ved bare ikke helt hvordan jeg skal få ham til at sove videre igen efter sin sidste flaske!

Det er godt jeg har sådan en dejlige mand som tog sig af Liva i morges og aflever hende i børnehaven. Så Louis og jeg kunne sove videre – han er jo træt igen når Liva vågner! Og jeg skal jo sove når jeg kan – ellers så dør jeg langsomt i løbet af dagen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *