Liva og jeg

Gave ønsker til en 3 årige

Liva bliver 3 år d. 6 november. Men Tobias skal på forretnings rejse fra d. 1 november og er der for ikke hjemme på hendes fødselsdag. Så vi holder den med familien allerede d. 31 oktober. I vores nye hus – jeg håber vi er kommet på plads på et tidspunkt!!

Men det betyder altså at jeg skal ha kigget på lidt gaver til min lille prinsesse. Og lave en ønskeliste til familien. Og de gaver hun vil blive glad for at få og så jeg ved hun vil bruge og lege med er disse:fød3 fød4 fød5

De 3 første er bøger fra Saxo.com. Men man kan nok godt købe de 3 bøger i bog og ide eller en anden butik. Og resten er fra Toysrus.dk. Vi kan ikke lige finde ud af om hun skal have frost cyklen eller Hallo Kitty cyklen. Det handler om højden – den ene (Hallo Kitty) er til hendes alder nu 2-4 år og den anden (frost) er fra hun er 4 – 6 år. Så den er lidt svær. Men cyklen er nok den vi køber selv – resten er ønsker til familien 🙂

2 thoughts on “Gave ønsker til en 3 årige

  1. Fine fine ønsker. Herhjemme har vi også en Rasmus Klump-findebog og den er et KÆMPE hit.

    Håber, operationen af Louis gik som planlagt. God bedring med ham og tillykke med prinsessen.

    1. Liva fik desværre ikke bogen i fødselsdagsgave så jeg tænker at jeg selv lige går på jagt efter den så hun kan få den som julegave 🙂

      Ja det gjorede den. Han er blevet rigtigt fin. Laver lidt indlagt nu her med billeder af ham 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *