Louis og jeg

I bad og så er det godnat og sov godt.

Vi er blevet indlagt og har fået enestue! Men det har virkelig været en lang dag og derfor bliver det også et hurtigt indlæg her fra Rigshospitalet inden vi skal sove 🙂

En af sygeplejerskerne kom og fortalte at Louis skulle i bad og have hospitalstøj på inden han skulle sove. Det er åbenbart vigtigt at han bliver vasket inden han skal opereres i morgen tidlig. Så vi gik ned i den lukket afdeling – der var meget mere ro. Og så fik han et bad i vasken og fik lov at sidde lidt selv og plaske med både arme og ben. Han hygget sig virkelig og var helt oppe og køre over at han sad nede i den vask med alt det vand. IMG_9139

Han er altså sådan en lækker basse og elsker ham virkelig. Jeg håber alt kommer til at gå godt i morgen. Er sku ret så nervøs og lidt bange! Spændt som en i helved og glæder mig til det hele er overstået! Må nok heller også sige godnat og komme i drømmeland – Skal tideligt op i morgen og ved jo ikke helt hvordan vores nat bliver da Louis jo skal faste og kun må få sukkervand fra kl 2 af. Hel og lykke til den sygeplejerske der skal være hos os i nat! I forvejen sover han jo mega dårligt så tror ikke det bliver helt nemt i nat! Jeg håber ikke at han vil skrige og græde hele natten og genere alle de andre der også ligger her! IMG_9142

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *