Louis og jeg, Læbe gumme ganespalte

Så er det nu – Læbespalte operation.

Om små 20 min kommer der en og følger os ned til operationsstuen og så skal vi med ind og ligge Louis til at sove. Jeg er så skide nervøs for min lillemand. Jeg håber virkelig det kommer til at gå godt! Jeg ved ikke hvordan jeg vil regere når vi står der og skal sige farvel til ham på operationsstuen. Aftalen er at Tobias skal med ind og være der imens han bliver lagt til at sove. Jeg tror ikke jeg har psyke til at stå der inde og skulle se ham falde i søvn. Tror jeg vil græde helt vildt!! Jeg syntes det er en skræmmene tanke at nogle andre mennesker (som jeg ikke kender) skal have ham de næste 4 timer. De skal passe på mit barn imens han ligger i fuld narkose og de skal vurdere hvordan han skal se ud resten af sit liv.

Jeg elsker ham for den han er og hvordan han ser ud. Og har jo ikke noget problem med at han har en spalt. Men for at han kan få et normal liv med at kunne spise og snakke – plus at vi jo gerne vil undgå at han skal igennem drilleri og mobning i hans børnehave/skoleliv. Så er denne operation nødvendig og det bedste for ham. Vi vil ham jo det beste og ønsker at han får det bedste liv uden de store problemer. Og det betyder at han skal opereres for sin spalte. Denne operation er den første ud af 3. Men det er også den vigtigste da det er hele hans udsende der bliver lavet om. Han kommer til at se helt anderledes ude når han kommer op fra operationsstuen. Forhåbentlig ligeså pæn bare uden spalte og med en lukket læbe og næse.

Lige et billed af min lillemand inden han skal ned og opereres!IMG_6222 IMG_6229 IMG_6235

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *