Alt muligt blandet

Vores søndag.

Lige nu ligger Louis og sover i sin barnevogn ude på altanen og Liva sidder i sofaen med sin iPad og dyne og hygger. Jeg har der imod vild meget vasketøj der skal ligges sammen og på plads. Og det er jo bare ikke det jeg vil bruge min søndag morgen på! Jeg hader alt hvad der høre ind under kategorien “praktiske ting”. Alt fra at gøre rent, vaske tøj, ligge det samme og på plads. Handle ind og til tider også lave mad. Jeg hader det og vil helst betale mig fra det hvis jeg kunne! Rengøring er det eneste jeg har valgt fra i vores liv – der kommer fast en og gøre rent hos os en gang om ugen. Så jeg burde kunne overleve alt det andet men jeg syntes virkelig ikke det er sjovt og vil da meget hele bruge min tid på børnene.

Tobias var ude igår (hans bror havde fødselsdag) så han kom sent hjem og ligger derfor stadig og sover. Men når han vågner så har vi 100 ting vi skal nå i dag! Planen var jo at vi skulle flytte ud i vores hus i dag. Men malerne er stadig i gang med første sal og på badeværelset var der noget virkelig grimt mormor tapet som jeg ville have væk. Det betyde at vi ikke kunne flytte i dag men først næste søndag. Vi har dog tænkt os at rykke nogle flyttekasser ud i huset og lidt andre ting. Så skal jeg lige ha målt op på badeværelset med bordplade, skuffer og låger. Det hele skal skiftes ud, så skal lig et smut i IKEA i dag og kigge på nyt badeværelse!

Tobias og jeg flyttet kontor i sidste uge og det betyder også at vi lige skal der ind i dag og ha styr på de sidste ting så en normal arbejdets dag kan starte i morgen. Alle mine plakater og andre produkter ligger pakket ned og det skal op og ligge pænt så det er nemt at komme til når jeg skal pakke ordre.

Jeg ville virkelig gerne ha været i Bella Center i dag da der bliver holdt kæmpe loppemarket der inde. Men det sker desværre ikke!
image image image

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *