Liva og Louis

Åhhhh, mit hjerte smelter.

Nu hvor Liva er hjemme pga hendes kraveben så skal jeg havde dem begge med ud og gå når jeg skal gå tur med Bonzo. Normal så ligger Louis i sin barnevogn og sover når Bonzo skal ud og gå om eftermiddagen. Men Liva vil ikke gå i de 40 min jeg er ude og gå tur. Så har sæt dem begge ned i vores lækker grønne Croozer. De har fået dyne over sig og Liva har sin ipad så hun kan sidde og se lidt tegnefilm imens vi er ude og gå. Men efter 20 min kigget jeg lige til dem da jeg syntes at de var ret stille og til min store overraskelse var de begge faldet i søvn! De er sku så sød nå de sidder der og sover op af hinanden. Hold kæft hvor jeg dog elsker dem!

image1 image2 image3

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *