Alt muligt blandet, Liva og Louis

En personlig børnebog om barnet hvis navn blev væk.

Skærmbillede 2015-11-10 kl. 22.05.32Jeg sidder for tiden og kigger rundt på nette efter julegaver. Både til mine egen børn men også til min søsters børn. Og de to er altså svære at finde gaver til. Hvad giver man et barn som har alt!? Min egen børn mangler altså heller ikke noget så det er ikke helt nemt! Men i min søgen efter julegaver faldt jeg over denne hjemmeside, Lost my name.

Lost My Name er en side hvor du kan lave en personlig billedbog med navnet på det barn som skal have bogen. Ud fra hvert bogstav i barnets navn er der en lille historie.

Kort fortalt så handler det om en pige i dette tilfælde kan vi jo kalde hende for Liva. Liva har midste sit navn og skal derfor ud på en rejse for at finde sit navn igen. Fx L er for løve – så pigen i bogen møder en løve og får så bogstavet L af løven i historien. Så går pigen videre og møder en Isbjørn – der af kommet bogstavet I. Så får pigen bogstavet I af isbjørnen, og sådan forsætter historien indtil pigen har fundet alle bogstaverne i sit navn.
Det er ret genialt og gør det sjovt for barnet at lære at stave til sit eget navn plus lære de bogstaver at kende som er i navnet.

Man taster bare navnet ind på hjemmesiden, vælger sprog og trykker om det er en dreng eller pige og så danner hjemmesiden selv historien for dig. Man kan blader i bogen og se hele historien, hvilke oplevelser drengen eller pigen får i historien og hvem de møder på deres rejse for at finde deres navn. Det er ret nemt og simpelt, plus at man kan skrive en personlig hilsen i den første side.

Jeg har jo total forelsket mig i ideen så jeg har fået bestilt 4 bøger, en til Liva og Louis og to til mine søsters børn. Nu glæder jeg mig bare til at få dem med posten og se hvordan de ser ud i virkeligheden 🙂Skærmbillede 2015-11-10 kl. 22.05.47 Skærmbillede 2015-11-10 kl. 22.04.54Skærmbillede 2015-11-10 kl. 22.03.55

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *