Alt muligt blandet

En tur down memory lane – Vestskoven

IMG_9511

Åhhhh jeg elsker at gå her ude i Vestskoven. Jeg gjorde det meget med Liva da hun var lille og skulle sove lur i barnvognen. Og nu er jeg så heldig at kunne gå en lang tur med Louis i barnevognen.

Vi er på besøg hos min søster i Albertslund og skal overnatte hos hende da vores lillesøster bliver 18 år og holder stor fødselsdag for hele familien i aften. Så med Bonzo ved min side og Louis i barnevognen er jeg nu ude og gå en lang tur i Vestskoven som er lige ved siden af hvor min søster bor. Min søster bor faktisk 3 huse fra hvor vi er vokset op og har boet hele vores barndom. Så Vestskoven og hele det område (Galgebakken) er bare rene barndomsminder for mig.

Jeg elsker at gå her ude i skoven og i sær nu hvor bladene på træerne er ved at skifte farve. Bonzo er også ret vild med det og han nyder at kunne gå løs og bare snuse til alt. Jeg har så mange minder fra denne skov og alle de minder vælter frem imens jeg går her under de gamle grantræer. Jeg tog meget her over da jeg var barn og leget på naturlegepladsen eller cyklet rundt på stierne med venner. Hver december var vi over og finde ting til at lave juledekorationer med. Og da vi havde hund gik vi altid ture her over med hende. Da jeg så blev ældre og privat fester var det helt store i weekenderne – så var vi her over og lave bål og drikke! He he, selvfølgelig kun om sommeren og hvis vi ikke havde nogen andre steder at være. Åhhh alle de minder, det er jo fantastisk at kunne huske så meget fra ens barndom bare ved at gå en lille tur i skoven 🙂

IMG_9510 IMG_9512 IMG_9513

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *