Alt muligt blandet

Juledekoration med masser af ler og gran.

Jeg har selvfølgelig været ude og købe ind til at Liva skulle lave juledekoration med et kalenderlys, ler, gran og små figurer. Hun lavet sin første juledekoration sidste år og tænkte at hun skal selvfølgelig have lov igen i år. Hun elsker jo at lege med ler og det var nok også det der var højdepunktet for hende. Men hun blev færdig med den og lavet faktisk det meste selv. Med en arm var det ikke helt nemt, så jeg hjælp en lille smule og har nu er meget stolt datter som glæder sig til at lyset skal tændes så vi kan tælle ned til juleaften. Jeg tror og håber på at hun gerne vil lave juledekoration med mig hvert år! Det må meget gerne blive en fast juletradition også med Louis(han skal bare blive lidt ældre)! Jeg syntes det er så hyggeligt at pynte op til jul, ja i det hele taget syntes jeg at december måned er en super hyggelig måned. Så det er vigtigt for mig at Liva også oplever det på sammen måde og vokser op med at glæde sig til jul og pynte op! December måned er bare en dejlig måned (nok også lidt stressende men stadig hyggelig og dejlig) 🙂

image5 image6 image7 image8 image9 image10 image11 image12Det færdige resultat 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *