Liva og jeg

Julelys i vores træ

Jeg plejer allerede d. 1 november at hænge julelys op – da vi boede i lejligheden var det bare ude på vores altan. Så er lidt bagud med et par dage 🙁 Men tænkte at i dag skulle Liva og jeg hænge dem op i et af vores træer ude i haven. Nu hvor vi er flytte i hus med have så er der ingen undskyldning for ikke at gå amok med julelys over det hele ude i haven. Og i dag er vi så startede med et træ  i forhaven – så skal jeg lige ud og købe lidt mere julelys til de andre træer 🙂

Liva var pakket godt ind med flere lag af bluser og så sin jakke, men efter noget tid stod hun og frøs. Det var også begrænset med hvad hun kunne hjælpe mig med når hun nu kun kan bruge den ene arm. Så jeg sendte hende ind igen og så sad hun og kigget med Tobias ud af vinduet imens jeg hængte lys op.  IMG_9740IMG_9739

Det tog lige lidt længer tid end jeg havde regnet med! Men det lykkes og se lige resultatet nedenunder. Nu blev billedet også ret godt til dels fordi det sner nu og det er taget med Tobias nye iphone 6S. Må købe mig sådan en – den tager jo sindsyg gode billeder!!!!IMG_9738

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *