Liva og jeg

Nu med et brækket kraveben igen!

Vores lørdag starte ud ret godt med Liva som skulle til dans – det går hun til hver lørdag sammen med sin kusine. Og vi endte med at tage med hjem til min søster og Livas kusine.

Vi hygget der hjemme og børne leget. Jeg fik mulighed for at tag en middags lur imens Louis sov uden i sin barnevogn. Men når Liva og hendes kusine er samme, så kan det godt gå lidt vildt for sig. De køre hinanden op og nogen gange så leger de lidt for vildt og så går det galt.

Det gjordede det så desværre igår. Liva og hendes kusine løb ud fra køkkenet og imod stuen. Der er en trappe som man skal ned af for at komme ned til stuen og Liva nået ikke at stoppe i tide. Hun havde så meget fart på, så selv om hun smed sig ned på knæ for at stoppe så gled hun med fart ude over trapperne. Vi snakke om en trappe med kun 4 trin men alligvel faldt hun så hårdt at hun ikke kunne bevæg sin venstre arm. Selve hendes styrt så også ret vild ud – jeg stod med Louis i mine arme og så det hele ske og kunne intet gøre for at stoppe hende fra at falde ned af trappen. Jeg styrte hen til Liva, hjalp hende op og fik min søsters mand til at tag Louis. Hun skreg, som i virkelig skreg. Jeg har aldrig høre hende skrige sådan før. Hun græd og græd og jeg måtte overhoved ikke røre hendes arm. Hun sad bare og holdte på den og skreg “av av av”. Jeg begyndte selv at græde – det så så vildt et styrt og hendes måde at skrige og græde på bagefter ramte mig lige i hjerte og så løb tårerne ned at kinderne på mig. Gud hvor vil jeg gerne tage hendes smerte, det gør så ondt når ens barn er kommet til skade og har ondt. Man kan bare ikke gøre noget andet end at trøste og give kys. Fortælle man elsker dem og at det nok skal blive bedre.

Jeg ringet til Hvidovre og fik afvide vi kunne kommende med det sammen. Og vi skulle slet ikke vente da vi kom, der stod der jo nærmest en sygeplejerske klar. Vi fik taget røntgen billeder af både arm og kraveben og det viste sig at hendes kraveben var brækket. Sammen side og sted som første gang hun brækket det.

Nu har hun fået slynge på og skal holde sig i rod. Hun må ikke komme i børnehave i en uge og skal have slynge på i ca 14 dage måske 3 uger. Hun skal have smertestillende og så skal vi bare håbe på det heler hurtigt.imageHer er vi kommet tilbage fra røntgen og venter på svar om noget var brækket. Hun havde fået et lille klistermærker af sygeplejersken som hun var meget glad for 🙂imageLiva røntgen af hendes kraveben.imageSå fik min lille prinsesse slynge på og var ikke helt tilfreds med det!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *