Alt muligt blandet

Om at have en dårlig dag og sove lang eftermiddagslur

IMG_9794Liva har været så pylret hele dagen, alt var galt og lige meget hvad jeg gjorde eller sagde så brød hun ud i gråd og med masser af tåre. Hun har virkelig haft en dårlig dag og ikke været helt sig selv. Så vores morgen og formiddag har været lidt hård og meget lang da hun har været i sådan et øv agtigt humør.

Hen på eftermiddagen fik jeg hende til at slappe lidt af og sidde i sofaen med sin dyne og klud og se lidt tegnefilm på Netflix. Jeg gik ud og lagde Louis i sin barnevogn (Den står i udestuen for det er alt for koldt nu til han kan sove udenfor) og da jeg kom ind igen var Liva faldet i søvn på sofaen. Hun må ha været træt for hun har næsten sovet i 3 timer nu! Det må også været hårdt at bruge så meget energi på at være sur, ked af det og pylret. Hun græd over alt der ikke gik efter hendes hoved, om det så var fordi hendes dyne ikke lå rigtigt hen over hende, saftevandet ikke smagte som den skulle osv. Jeg har virkelig skulle arbejde med min tålmodighed i dag for hold nu kæft jeg har flere gange været tæt på at hæve min stemme over for hende!!!

Nu er jeg igang med at lave aftensmad sammen med Louis. Han sidder så fint og kigger med, det er rart at have lidt alene tid med ham nu hvor Liva sover. Jeg laver tomat tærte og glæder mig ret meget til at smage den. Skal nok skrive om den hvis den bliver vellykket 🙂IMG_9795 IMG_9796

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *