Liva og Louis

Overrasker far i lufthavnen.

Tobias er kommet hjem her til aften. Jeg kan ikke beskrive hvor dejligt det er at have ham hjemme igen! Jeg har altså savnet min mand og Liva har i hvert fald også savnet sin far!

Vi havde aftalt med Tobias at vi skulle hente ham i lufthavnen, men da Liva så brækket sit kraveben for to dage siden blev vi enig om at han bare vil tage en taxa hjem. For hver gang jeg skal bære hende ind og ud af bilen begynder hun at græde og siger av. Så vil helst undgå at skulle ud og køre med hende med mindre det er nødvendigt. Men så her til aften sidder Liva og jeg også snakker om at far er på vej hjem og at han sidder oppe i en flyver. Og så begyndte Liva jo at spørge om vi ikke skal ud og se på flyver og hente far. Jeg siger nej og forklare hende at han selv finder hjem så vi ikke skulle ud og køre. Da hendes arm jo gøre ondt, men det havde hun lidt svært ved at forstå. Hun spørg fortsat et par gange om vi ikke skal hente far. Og når min lille pige sidder og kigger på mig med hendes store blå øjne og siger at hun VIRKELIG GERNE vil hente hendes far, så kan jeg jo ikke sige nej til hende! Så vi hoppet ind i bilen og kørte til lufthavnen for at hente ham.

Da vi stor i ankomsthallen og ventede, bliver Liva ret utålmodig og begynder at synge “Let it go” og danse, så hun fik lige underholdt alle andre der også stod og ventede. IMG_9662 IMG_9663 IMG_9666Åhhhh hun blev så glad for at se ham – Hun løb hen i hans arme og kyse og krammet ham.IMG_9668
En lille gave fra min mand – Nøj hvor jeg elsker den her duft!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *