Liva og jeg

Pizzasnegle til børnehaven.

Da prinsessen bliver 3 år i morgen skal hun selvfølgelig have noget med i børnehaven 🙂 Så vi har altså lave masser af pizzasnegle til 22 børn og 3 voksne, plus lidt til her hjemme 🙂

Liva har faktisk lavet det meste selv, hun er nemlig inde i en periode lige nu hvor hun vil alt selv. Hun tror i hvert fald hun kan det meste selv! Jeg hjalp lidt ind imellem men ellers fik hun selv lavet de pizzasnegle og de blev altså ret gode. Det skal lige siges at det er vegetar pizzasnegle da der er nogle af børnene over i børnehaven der ikke spiser bacon eller skinke (som man normal kan putte i) IMG_9479IMG_9474IMG_9477Hun gik meget op i at de skulle være flade. Nogen blev lidt for flade, men altså så længe hun var glad og stolt kunne sige hun selv har lavet dem så er det vel lige meget hvor flade de blev. Vi smagte lige nogle stykker da de var færdige og de blev ret gode! Jeg syntes at det er ret så hyggeligt at lave mad sammen med Liva. Og hun burde være med noget mere når vi står i køkkenet og laver mad eller bager 🙂 IMG_9480

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *