Ferie og rejser

Helsinki – Dag 2

Vi sad igår aftes da begge børn sov og google rundt på nette for at finde ud af hvad man kunne lave i Helsinki hvis det nu vil regne hele dagen igen. Og vi beslutte os at finde det største shopping center der er og tage der hen! Tobias sagde nok ja til det dels for min skyld – han ved jeg elsker at shoppe og så var der ikke så mange andre alternativer – Heldigt for mig 🙂 Så vi har brugt hele dagen på at kigge på butikker, Liva var i legeland sammen med Tobias imens jeg fik shoppet lidt. Vi beslutte os for at tage hen til julemarkedet om aften for at spise lidt aftensmad og hygge inden vi tog hjem og slappet af. I dag regnet det nemlig ikke. Det har været en dejlig dag, lidt lang dag men rigtigt hyggelig og Liva fik også mødt julemanden. Hun ville desværre ikke sidde op hos ham og snakke med ham. Men hun fik sagt hej til ham og så blev hun ellers genert og ville helst bare være så tæt på Tobias som muligt! Fik desværre ikke nogen billeder af Liva og julemanden 🙁 IMG_0253 IMG_0255 IMG_0317

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *