Alt muligt blandet

Helsinki here we come!

Inden vi skulle afsted pakket Liva sin egen kuffert – Hun var ret stolt over at hun for første gang skulle have sin egen kuffert med og det strålet ud af hende hele vejen igennem lufthavnen ☺️

Der har været lidt turbulens i starten af flyveturen. Jeg som har flyskræk og hader at flyve! Sidder altid med den største frygt for at flyet skal styrte ned når der er turbolens. Jeg kan ikke ha det, plus at jeg får så mega meget kvalme af det! Men efter lidt tid stoppet det og så jeg kunne slappe af igen. Selve flyveturen tager kun 1,5 time. Så det er en kort flyvetur, hvilket jeg er ret glad for.

Nu glæder mig til at komme ned og hygge med min familie og se på julemarkede.imageimageimageimageimageimageimage

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *