Mad og opskrifter

Økologisk babygrød fra Smily Rainbow

IMG_0315

Når man har et barn som har komælksallergi som vi har, så er det med grød ikke det nemmeste at finde hvis man skal købe det færdigt. Alt fra pulvergrød til det er er i glas i supermarkederne har for det meste noget mælkepulver i. Og Louis kan ikke spise det, han kaster op af det og får det så dårligt! Så jeg er tvunget til at lave alt hans mad fra bunden af. Og når man er på farten så ville det bare være lidt nemmer at have noget der bare skal blandes op med vand! Jeg ville ønske at jeg var sådan en mor som elsker at lave alt mad fra bunden til Louis. Men jeg er ikke sådan en mor, jeg hopper helst over hvor gærdet er lavest. Og derfor har jeg virkelig søgt på nettet efter grød til babyer uden nogen form for mælk i.

Og jeg fandt et firma som laver økologisk babygrød, grød som er mælke- og glutenfri og helt uden tilsætningsstoffer. Hvor fedt er det lige? Jeg hoppet jo nærmest op fra min stol og lavet en sejrsdans af glæde! Ha ha, Tobias sad og kigget lidt mærkeligt på mig da jeg gjorde det! Men jeg følte jo nærmest at  jeg havde vundet i lotto 🙂

Smily Rainbow er et dansk firma som laver baby grød fra 4 måneder og op til 7 måneder. De har 3 kategorier, Babygrød, babymel og Woodland Wonders.

Alle deres produkter indeholder IKKE:

  • gluten eller hvede
  • salt, modificeret stivelse eller raffineret sukker
  • kunstige smagsstoffer, farver eller konserveringsmidler
  • tilsætningsstoffer
  • mælkepulver
  • Men kun 100% økologiske ingredienser

 

Og især det at det er fri fra mælkepulver er vigtigt for os så Louis kan spise det! Deres økologisk babymel – ville jeg ha købt hvis jeg havde kendt til det dengang Louis starte på grød da han var 4 måneder. Men da han 7 måneder nu er det ikke lige det jeg køber hjem til ham. Men hvor ville jeg ønske at jeg havde kendt til Smily Rainbow dengang vi skulle starte på grød.

Jeg har fået lidt forskelligt hjem til Louis, bare så han lige kan prøve det. Og indtil videre er det altså et hit. Jeg har fået God Balance babygrødRis á L’amande babygrød (så han også kan få lidt dessert juleaften) og Fortryllet skov børnegrødIMG_0318Han har smagt Fortryllet Skov Børnegrød – Woodland Wonders. Det virker som om han godt kan lig smagen, for han vil gerne have mere af det, men den er lidt svær for ham at spise da det er havregryn. Men det er kun pga hans hul i ganen at han har svært ved at spise havregrød. Og så fordi han ikke er blevet 100% sikker i at spise grød endnu. God Balance babygrød som er blendet meget fint, det er pulver og er meget nemmer for ham at få ned. Ingen klumper og det sidder ikke fast i hans gane når han spiser det 🙂 Om nogle uger når han er blevet lidt bedre til at spise grød så tror jeg også at havregrøden bliver et hit hos Louis 🙂 IMG_0377

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *