Liva og jeg, Sommerhus

4 tøser i sommerhus

IMG_0728Liva og jeg er taget op i sommerhuset sammen med min søster og hendes datter Amelia. Vi skal rigtigt hygge bare os tøser – Jeg har glædet mig hele ugen til denne weekend. Det er ren mor datter tid, ingen lillebror eller farmand, men bare Liva og jeg sammen (og så selvfølgelig min søster og hendes datter)

Da vi kom her op var der jo vildt koldt i huset (det er der stadig) så vi har tændt op for stearinlys i hele huset og aircon er tændt op for så meget varme den kan! Det tager sku lidt tid før det er til at holde ud og gå rundt uden jakker. Så Liva  og Amelia sidder med store trøjer på og dyner over sig i sofaen og ser Disney tegnefilmen Op.

Jeg har Bonzo med, så jeg har lige været ude og gå med ham – her virkelig hyggeligt her oppe når det har sneet. Da jeg gik med Bonzo kunne jeg ikke lade vær med at tænke tilbage på sidste år i januar hvor vi boede her oppe og hvor det havde sneet lige så meget. Det er dejligt med alle de minder vi har med sommerhuset! Vi skal helt klart ud og gå en tur i morgen og lege lidt i sneene.

Planen er bare at hygge, slappe af, lave masser af puslespil, se tegnefilm og læse bøger. Måske hoppe i sengen eller sofaen og lave lidt ballade 🙂 Jeg har lige lavet varmt kakao til Liva og Amelia som stadig sidde og hygger i sofaen med dyner. Min søster og jeg fryser stadig – så vi render rundt med jakke på. Huset skal bare lige varmes op – men jeg må altså sige til Tobias at vi skal have en brændeovn. Især hvis vi skal være her oppe i de kolde måneder! IMG_0727 IMG_0730 IMG_0733 IMG_0737

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *