Louis og jeg

Feberramt lillemand

IMG_0775Åhhhh jeg har ingen søvn fået i nat. Louis var så svær at få til at sove. Fra kl 19-22 var jeg oppe hver 10 min for at ligge ham, berolige og give ham sutten. Da jeg gik op til ham, godt irriteret over at han ikke kunne finde ro, falde i søvn og bare græd hele tiden, slog det mig at det måske kunne være at det var fordi der var noget i vejen! Dumme jeg, jeg troede jo bare han ikke ville sove og kæmpe derfor imod! Jeg tog derfor hans temperatur og det viste sig at han havde 38.6 i feber, han var også ret varm. Så han fik lige en panodil, tog alt tøjet af ham og lagde mig sammen med ham ind i vores seng . Fra der af og frem til kl 4 sov han stadig ikke. Til trods for han havde fået en panodil, som plejer at hjælpe når han har feber. Så Tobias måtte gå ned i stuen og sove videre og jeg gav så op da kl var 5. Gik ned og lavet en flaske og da han havde fået den faldt han i søvn med det sammen! Normal vil jeg ikke ha givet ham den flaske, da han er stoppe med at få flaske om natten. Men fordi han var så træt, havde feber og var ked af det så lavet jeg en til ham. Og den hjælp virkelig, han faldt til ro imens og det gjorde at da han var færdig med den så faldt han i søvn med det samme jeg lagde ham ned. Så fra kl 5.15 og fem til kl 9 sov Louis og jeg. Liva og Tobias var stået op og sad nede i sofaen og hygget.

Louis har stadig feber, er meget pylret og vil kun sidde hos mig. Ligeså snart jeg sætter ham ned så begynder han at græde. Så der blevet ikke lavet noget praktisk her hjemme. Det sejler men det er ok, når min lille bandit har det dårligt så er der kun fokus på ham. Også så må resten vente. Sådan er det jo når man er mor, hvilket betyder mit arbejde også må vente. Jeg kan lave lidt når han sover lur, men der bliver nok ikke arbejdet så meget i dag som jeg gerne ville.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *