Liva og jeg

Fridag med Liva, sne og varm kakao

IMG_0693 I morges da vi vågent og så alt det sne blev jeg hurtigt enig med mig selv om at Liva skulle blive hjemme fra børnehave og hygge med Louis og jeg. I denne uge er hun nemlig på bus tur – hvilket betyder at hun sammen med nogle andre børn fra hendes børnehave bliver hente af en bus hver dag og så køre de ud og er udenfor hele dagen. Og med alt det sne syntes jeg heller hun skulle blive hjemme og være sammen med os i stedet for. Vi havde en dejlig morgen, hygget med Ramasjang, spiste morgenmad og kørte så ud og handlet ind til varm kakao med flødeskum. Vi skulle også lige forbi posthuset og hente en pakke da jeg havde bestilt nye vinterstøvler til Liva. De vinterstøvler hun har nu får hun nemlig våde fødder af! IMG_0697 IMG_0698 IMG_0699 IMG_0703 IMG_0704Da vi kom hjem lagde jeg Louis til at sove og så gik Liva og jeg ud og leget i sneen sammen med Bonzo. Bonzo elsker sne, han løber rundt og ligger sig ned i det. Han løb rundt i haven imens Liva jagte ham! Liva lavet snebolde og kaste dem  efter bonzo, men han løb bare efter dem og prøvet at fange dem. Han tror han kan tage dem op ligesom hvis det var en bold og det syns Liva var vildt sjovt. Vi prøvet at lave en snemand – I følge Liva var det snemanden Olaf fra Frost vi bygget, men jo støre snemanden blev jo mere prøvet Bonzo at ødelægge ham, han hoppet ovenpå den, skubbet til den og bed i den. Så vores snemand blev aldrig rigtigt til noget og Liva gjorde ikke andet end at råbe af Bonzo hver gang han nærme sig snemanden! He he, hun var godt sur på ham da jeg måtte sige til hende at det var lidt umuligt at lave en snemand med Bonzo.
IMG_0708Vi er nu gået ind og har lavet varm kakao med flødeskum og hygger med en tegnefilm. Louis sover stadig – det har været dejligt med lidt alene tid sammen med Liva. Dejligt at kunne give hende lidt opmærksomhed uden at Louis er er til at stjæle den!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *