Liva og Louis

Om at vil lege med sin storesøster og Lego.

Efter Louis har lært at kravle så er han over det hele. Og jeg skal virkelig holde øje med ham, for han er begyndt at blive ret så hurtigt! Men en af de ting som han kravler mest over til er Livas store kasse fyld med Lego. Åhhhh han elsker at rode rundt i det, tage det op af kassen og sidde med det i sine hænder. Nogen gange så læner/ligger han halvt nede i kassen for at få fat i nogle af klodserne. Og han kan bruge lang tid på at finde den helt rigtigt Legoklods før han sætter sig op igen. Han kan også godt lige at sidde med to klodser i sine hænder og slå dem imod hinanden. Han synes i det hele taget at Lego er sjovt og det er noget han leger med hver dag.

Trods han kun er 9 måneder så er han virkelig træt af sit eget “baby” legetøj og vil meget heller lege med det Liva leger med. Især når hun sidder og leger med Lego, så skynder han sig over til hende og vil lege med. Han observere hende rigtigt meget, og nogen gang kan hun finde på at sidde oppe i kassen og så prøver han også at kravle op i kassen. Han vil så gerne lege med hende og især når det er Lego. Til tider vil hun gerne have det for sig selv og så bliver hun lidt sur på ham og ber ham om at kravle væk. Og så må Tobias og jeg komme og hjælp med at forklare Liva at han også godt må lege med eller fjerne ham fra hende. Men selv om vi fjerner ham så kravler han bare tilbage til hende igen 🙂 Han ved allerede hvordan han skal irritere hende og gøre hende sur. Ha ha, det er ret så sjovt og fantastisk at se på. Liva synes ikke det er så sjovt, i det hele taget kan hun ret hurtigt blive sur og irritere på ham. Men han vil hende så gerne! Han vil så gerne lege med hende og lave det sammen som hende. Og efter han er begyndt at kravle, så følger han hende over alt. Går hun ud i køkkenet så kravler han efter, går hun ud i stuen så kravler han efter. Nogen gange når han ikke hen til hende før hun er gået et andet sted hen og så sætter han sig op, kigger efter hende og begynder så at kravle over til hende igen. Det er lidt synd for ham, for han får virkelig kravlet nogle lange ture når han prøver at komme hen til hende.

Jeg prøver tit at forklare Liva at han bare gerne vil lege med hende og hun vil også til tider lege med ham. Men for det meste vil hun gerne have sit legetøj for sig selv og det skal vi selvfølgelig respektere. Så derfor får han lov til at lege med hendes legetøj/Lego når hun er i børnehave og som i kan se på billederne så elsker han det 🙂IMG_0567 IMG_0568 IMG_0569 IMG_0570 IMG_0571 IMG_0572

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *