Alt muligt blandet, Liva og Louis

Bonzo og Louis – Der er et særlig bånd imellem dem.

IMG_0858 Louis er nu tæt på at være 10 måneder og har virkelig fået øjnene op for Bonzo. Han kravler efter Bonzo eller over til ham når han ligger i sin kurv og sover. Og når Louis sidder og leger på gulvet så ligger Bonzo sig ved siden af og kigger på eller sover.

Vi præsentere Louis for Bonzo på sammen måde som vi gjorde med Liva. Vi har lagt begge børn ned foran Bonzo fra de var små nyfødte babyer. Bonzo fik så lov til at snuse til dem og lige se dem lidt and. Bonzo har altid været glad for Liva, og har også gerne ville være tæt på hende fra tid til anden. Men med Louis er det anderledes, lige fra han kom til verden har Bonzo altid skulle være i nærheden af ham. Hvor end Louis lå så lå Bonzo ved siden af. Om han så lå i sin vugge, i sin lift på sofaen, på legetæppet på gulvet, oppe i vores seng, ja faktisk var det lige meget om Bonzo kunne se ham. Så længe han kunne høre ham eller lugte ham så lå han på gulvet så tæt som mulig på Louis. Det er som om han passer på Louis. At han har kunne mærke at Louis er født med en svær start på livet (læbe gumme ganespalte) og at han er en lidt mere skrøbelig baby end Liva var.

Bonzo finder sig i meget når det kommer til Louis. Louis kan kravle oven på ham, hive ham i pelsen og hans øre og trods det så bliver Bonzo liggende. Det eneste Louis ikke må røre ved ham er hans poter. Ligeså snart Louis tag fat i dem så fjerne Bonzo dem og hvis Louis bliver ved – Hvilket han gør fordi han synes det er sjovt at bonzo fjerner sine poter hver gang han rør dem – så rejser Bonzo sig og ligger sig et andet sted. Og efter noget tid så kravler Louis over til ham, hvis ikke Bonzo selv har lagt sig ved siden af Louis igen. IMG_0897 IMG_0932

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *