Liva og Louis

Genialt badelegetøj til børn.

image Tidliger i dag var jeg et smut forbi Fisketorvet for at kigge lidt. Havde begge børn med og endte også med at bruge det meste af tiden i BR. Jeg kan virkelig ikke få Liva ud af den butik uden at hun har kigget, rørt eller reve halvdelen af legetøjet ned fra hylderne. Det positive ved at vi var der inde i så lang tid var at jeg faldt over to ting til Liva og Louis som jeg absolut måtte købe. Den ene ting var en frø som sidder på væggen når de skal bade. Så fylder man den med vand og sæbe og trykker på starte, hvor efter den laver bobler og spiller musik imens. I LOVE IT! Den er altså underholdende og ret så sjov. Liva elsker at der kommer sæbebobler ud af den. Den anden ting jeg købe var de her skum figurer som kan sætte på væggen når de er våde. De har nogle virkelig fine motiver på og man kan bruge masser af tid på at snakke om figurerne og lege med dem. Begge ting var et kæmpe hit for begge børn og jeg tror aldrig de begge har sidde så længe i badekaret som her til aften.

Jeg synes at badelegetøj er noget af det sværeste at finde når det kommer til børn. Jeg kigger tit efter det fordi Liva bliver hurtigt træt af det legetøj hun har til sit badekar og jeg forstår hende godt. Der er virkelig meget lidt legetøj som er sjovt at lege med om og om igen i badekarret. Så da jeg faldt over de her to badelegetøj så måtte jeg jo købe det! I hvert fald min undskyldning overfor Tobias 🙂  image image image image image image

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *