Louis og jeg

Louis – Kan nu stå op af møbler.

IMG_0862 Min lille bandit bliver 10 måneder om nogle dage og han kravler rundt som en lille speedy gonzales. Han er virkelig blevet god til at kravle og jeg skal holde øje med ham nu 🙂 Men en ny ting han er begyndt på er at kravle hen til sofaen, sofabordet eller lænestolen og stiller sig op af det. Så står han der imens han holder fast med alle sine kræfter og siger en masse lyde. Man kan se han er glad når han endelig er kommet op og stå på begge sine ben. Han står altid og kigger på mig med det største smil  og siger en masse lyde. Nogen gange tænker jeg at han siger “Se mig mor, jeg står op”. Han er blevet en ret glad lille dreng efter han kan komme rundt selv og nu også kan stå op. Før græd han meget eller brokket sig hele tiden. Men jeg tror at han bare var meget frustreret over at han ikke kunne noget. Og hans måde at fortælle mig på at han gerne ville mere end bare at ligge på gulvet og kigge eller sidde på sit legetæppe var at brokke sig eller græde.

Han er stadig meget usikker på sig selv når han skal sætte sig ned på gulvet igen. Han får sig nogle knubs fordi han ikke rigtigt kan finde ud af at komme sikkert ned på rumpen igen. Og falder derfor ret tit bagover og slå sig, nogen gange er jeg hurtigt og kan nå at gribe ham. Men han har gå på mod og bliver ved trods han falder ret tit 🙂

IMG_0863

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *