Alt muligt blandet, Louis og jeg

Mere sygdom, alene med begge børn og lidt stresset.

IMG_1054Tobias var til lægen igår og fik bekræfte at han har influenza. Så vi blev enig om at han skulle tage hjem til sine forældre og bo indtil søndag. Han skal så have begge børn fra lørdag til søndag og så kommer de alle hjem der:) Da han var kørte i går fik jeg travlt med at åbne for alle vinduer i huset, vaske sengetøj, og sprite overflade og dørhåndtagene af! Jeg tænkte at jeg skal fandme ikke smittes og det skal Liva og Louis heller ikke! Det var så alligevel for sent, da Louis har haft 38,5 i feber hele dagen i dag. Jeg har haft en lille bandit hængen i mine arme hele dagen og det har ikke givet mig noget frihed til lave noget som helst i dag. Hver gang jeg satte ham ned så græd han. Han har ikke ville spise noget grød i dag. Jeg har kun kunne få sutteflasken til at fungere for ham, så det er det eneste han har fået.

Jeg havde ellers en lang liste over ting jeg skulle nå i dag og jeg fik selvfølgelig ikke lavet nogle af de ting på den liste! Jeg holder fødselsdag for mine veninder i morgen – 30 år bliver jeg i den her måned! Så lidt stresset er jeg altså, for der er mange ting der skal gøres inden festen starter 🙂

Lig nu har Louis sovet fra kl hvart over 7 og han er ikke vågnet indtil videre. Så jeg krydser finger for at han får en god nats søvn.    IMG_1055 IMG_1057

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *