Alt muligt blandet, Louis og jeg

Øv, så blev jeg også ramt af sygdom.

IMG_1083Louis er fortsat syg men ud over at have feber så kaster han også op. Hele dagen igår havde jeg ham i mine arme for han ville ikke andet end at hænge på mig. Jeg har aldrig skifte så meget tøj på ham som jeg gjorde igår. Lige meget hvad han fik i maven så røg det op igen, også vand. Han kunne ligeså godt kun ha haft ble på for det lykkes ham hver gang at ramme sig selv og sit tøj når han kaste op. Trods mine tømmermænd efter en fantastisk aften i lørdags med mine veninder – så følte jeg mig også lidt syg om søndagen. Men kunne ikke rigtigt finde ud af om det var alt det alkohol der var røget ned eller om jeg var blevet smitte af Tobias eller Louis. Men i dag er jeg ret sikker på at jeg er blevet syg. Faktisk allerede inde jeg skulle sove igår kunne jeg mærke at det ikke var tømmermænd eller alkoholden der gjorde jeg havde det dårligt og mærkeligt. Hele min krop gør ondt, jeg har hovedpine, ondt i halsen, hoster og fryser hele tiden. Jeg har ingen energi og høre halvdelene af de ting Tobias siger til mig når han snakker. Jeg er helt væk, i min egen lille verden og kan virkelig ikke overskue noget. Slet ikke en søn som også ser syg når jeg er syg.

Så min mandag er gået med at ligge sammen med Louis på sofaen eller oppe i sengen, nusse, snakke, tumle lidt rundt og sove sammen. Vi var hurtigt forbi lægen og lige blevet tjekket da Louis stadig kaster op i dag. Hun tog nogle prøver på os og sendt os eller hjem igen og sagde at der var ikke så meget at gøre andet end at håbe på det går hurtigt over. Pis – jeg har fødselsdag om to dage og jeg vil virkelig ikke ligge syg med influenza på min 30 års fødselsdag. Så sygdom gå for helvede væk og lad mig og Louis blive raske! Hurtigt, tak!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *