Liva og jeg

Første gang i biografen med Liva.

Liva holder fri fra børnehave i dag. Jeg synes hun fortjente en dag sammen med mig og hygge lidt uden at Louis også var der. Så imens Louis blev passet tog vi i biografen – Livas første gang. Da jeg spurgte hende igår om hun ville i bio og se tegnefilmene Den gode dinosaur, sagde hun selvfølgelig ja. Men spurgte mig selvfølgelig bagefter hvad en biograf var. Jeg var lidt spændt på at se hvad hun ville syns om det og om hun ville kunne sidde stille i så lang tid.

Vi fik blandet en masse slik og selvfølgelig skulle hun have popcorn – vi manglet ikke noget da vi satte os ind. Vi havde hele salen for os selv. Hvilket var meget godt, for Liva snakket virkelig meget under hele filmen. Hun var ikke helt glad for at alt lyset blev slukket da filmen starte og bad mig om at tænde det igen. som hun sagde “Mor her alt for mørkt, jeg kan ikke lig at sidde her når her er så mørkt”, “Du skal tænde lyset mor”. Der måtte jeg lige overtale hende til at vi skulle blive siddende og se lidt af filmen. Under hele filmen sagde hun sætninger som “han er ked af det mor”, “han er farlig”, “ham kan jeg ikke lig”, “Se mor, nu løber han”, “åhhh han faldt og slog sig” osv osv osv.

30 min før filmen slutte vill hun hun ud af biografen. Så vi tog vores ting og kørte hjem. Jeg er ikke skuffet over vores første gang i biografen. Jeg havde ikke regnet med noget og slet ikke regne med at hun ville sidde stille i så lang tid. Det var rigtigt hyggeligt og næste gang ved hun hvad en biograf er og så må vi se om hun kan blive helt til filmen er slut 🙂
imageimage

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *