Alt muligt blandet, Liva og jeg

Livas første legeaftale.

Åhhhh jeg sidder her hjemme og er sådan lidt nervøs men også ret spændt. Liva er hjemme og lege hos en dreng som er i den sammen stue som hende i børnehaven. Det er første gang Liva har en legeaftale og jeg har gået og været lidt nervøs over hvordan det skulle gå. Indtil videre har hans forældre ikke ringet, så jeg går ud fra at det går godt og de leger. Jeg skal hente hende efter de har spist aftensmad, og kl er jo 18.00 nu så hun hygger sig nok rigtigt meget.

Tænk min lille pige er blevet så stor at hun har sin første legeaftale i dag. Og så er det med en dreng!!! En rigtig sød dreng som er meget snaksagelig og altid glad når jeg ser ham om morgen over i børnehaven. Han har altid noget han skal fortælle mig når jeg aflevere Liva, han er ret sød 🙂 Han er sammen aldre som Liva, måske nogle få måneder ældre, men ikke meget! Hvad jeg kan forstå på Livas pædagoger så har de to det ret godt sammen, leger tit sammen i løbet af dagen de er i børnehaven og sidder altid sammen når de skal spise frokost.

Da hans forældre og jeg snakke sammen om at de skulle ha en legeaftale og at det skulle være i dag, har jeg de sidste par dage snakke med Liva om at hun skulle hjem og lege hos “den søde dreng” – lad os kalde ham for det, vil ikke nævne navn da jeg ikke ved om hans forældre er ok med at jeg skriver om ham her på bloggen. Hun har gået og glædet sig og snakke meget om at hun skulle der hjem, lege og spise. Men jeg var ikke sikker på om hun forstå at det betød at jeg ikke kom og hentet hende i dag, men at det var den søde drengs forældre der gjorde det. Og jeg var ikke heller ikke helt sikker på om hun forstod at hun skulle der hjem og spise. Men jeg går ud fra det går godt og alt er som det skal være siden jeg ikke har hørt noget andet end at jeg fik en lille besked på mobilen om at nu var de begge blevet hente og at humøret er højt 🙂 Det var kl 15.30 🙂  Jeg glæder mig helt vild til at hente hende senere og høre hvordan det er gået.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *