Alt muligt blandet, Louis og jeg

Nyt legetøj til Louis.

Louis synes ikke at hans legetøj er det sjoveste at lege med mere. Det er som om han er ved at gå lidt kold i det og gider ikke rigtig at lege med det. Så jeg sad for nogle uger siden og kigget lidt rundt efter noget der kunne tilfredsstille hans behov og udvikling. Det blev altså denne fine lille hund af mærket Tiny Love. Jeg bestilte den fra Babywonder.dk og fik den ret hurtigt hjem. De har en fantastisk god service og de var søde til at hjælpe med spørgsmål jeg havde til produktet og hvilket legetøj der ville passe til Louis ud fra hans alder og stadie.

Louis var intersseret i den fra start af og jeg synes faktisk det er et ret så fint og genial stykke legetøj, når det kommer til det stadie Louis er i nu med at lære at kravle. Hunden har en harmonikaformet krop, som man kan indstille, så den bevæger sig rundt i cirkler eller går lige ud. Den siger en masse forskellige hundelyde, og Louis kravler efter den hver gang den siger en lyd eller når den ruller afsted hen over gulvet.image image image imageHunden kan bestilles lige HER.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *