Liva og Louis

Om at dele, få blå mærker og finde sig i mange ting når man er lillebror

imageLiva har fra den dag Louis kom til verden været ret så sød en storesøster. Hun elsker ham, giver ham masser af kys og kram. Hver morgen når hun vågner så er det første hun siger til Louis ” Heeeeej skatter” og giver ham det største kram. Man kan tydelig se at hun elsker ham, stolt over at være hans storesøster og vil gerne hjælpe til når det kommer til Louis. Altså hvis han skal have mad, skifte ble, give ham sutten i munden osv.

Men det med at dele legetøj, det er altså ikke noget hun vil. Der stopper hun med at være den søde storesøster og bliver et lille monster. For dele sit legetøj med Louis, det sker ikke! Ikke i hendes verden, og hvis det er jeg beder hende om at dele det legetøj hun leger med, med Louis, så har jeg starte 3 verdenskrig! Shit, hun kan skrige og blive sur. Den lille hidsigprop ender altid med at gå sin vej imens hun stor turde fordi jeg beder hende om at dele med Louis. Før 3 verdenskrig starter og Liva bare sidder og leger, så kravler Louis jo over til hende fordi han jo gerne vil være med. Vil gerne lave det sammen som hende og lege med hende. Og på sin vej over til hende, for han en masse skrig og råb fra hende som “Nej Louis”, “Gå væk Louis”, “Det er mit legetøj” og “Du må ikke lege med”. Trods den sure stemme og en masse råb så fortsætter han jo og og det får bare Liva endnu mere op og flyve! Hun samler vitterlig alt sit legetøj sammen i panik for han ikke skal få fat i det. Og så råber hun endnu mere. Hvis han når så langt som at få fat i noget af legetøjet, så skubber hun til ham. River legetøjet ud af ham og løber med det. Imens er han væltet, kommet til skade og ligge rog græder. Jeg når som regel at træde til inden det sker, men hvis jeg ikke lige er ved siden af så får han altså nogle blå mærker rundt omkring og for det meste i ansigtet.

Her forleden sidder Liva og ser Aladdin oppe på sit værelse, jeg står inde i vores soveværelse og  ligger vasketøj sammen. Louis sidder på gulvet inde hos mig. Han kravler ind til Liva og ser at hun sidder med vindruer – dem prøver han selvfølgelig at hapse nogle af. Men Liva skriger ham lige op i ansigtet og skubber ham væk. Hvilket betyder han mister balancen og ryger med ansigtet først ned i gulvet! Jeg smed alt hvad jeg havde i hænderne og samlet ham op. Han fik det en flot blåt mærke i panden og græd som en i helvede. Det tog altså lidt tid at trøste ham og da han var blevet god igen fik han sin egen skål med vinduer.
imageLiva er for det meste sød, hun får nogle små flip en gang imellem hvis tingen ikke går efter hendes hoved. Men ellers er hun den sødeste pige. Hun skal bare lære at dele med sin lillebror! Det lille monster der kommer op i hende når Louis gerne vil lege med hende det skal væk! Prøver virkelig at snakke med hende og fortælle hende at man skal dele med andre. Og lege med legetøjet sammen med andre. Men det er ikke helt nemt for hende når det kommer til lillebror. Ham vil hun altså ikke dele med. Jeg håber og tror på det ændre sig med tiden!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *