Liva og jeg

Om at have haft fornøjelsen af Livas dejlige selskab hver nat.

imageHende her har jeg haft fornøjelsen af at sove sammen med de sidste 6 nætter. Tobias rejste for 7 dage siden. Og Liva sov også i sin egen seng de to første nætter. Men da Liva så spurgte om jeg ikke ville sove sammen (godt nok i hendes seng), sagde jeg at hvis vi skulle sove sammen så skulle det være i mors og fars seng. Og hun har sovet der lige siden! Jeg elsker det, jeg elsker at ligge og putte med hende, læse godnathistorier, snakke om alt imellem himmel og jord. Hun har så meget hun vil fortælle når vi ligger i sengen og putter under vores dyner, med natlampen tændt. Hun er så sød og jeg elsker at ligge og kigge på hende imens hun fortælle mig om hendes dag, eller de ting hun synes der er vigtigt lige at sige til mig. Jeg spørg altid om hvordan hendes dag i børnehaven er gået når jeg henter hende. Og det er altid det samme svar jeg får fra hende, “jeg har haft en meget god dag” . Så spørg jeg lidt ind til hvem hun har leget med osv. Men det er som om at når vi ligger der og skal til at sove så har hun lige pludselig en masse og fortælle som er sket i børnehaven. Om det er fordi hun prøver at udskyde at hun skal sove ved jeg ikke, men jeg får i hvert fald en masse af vide. Men jeg elsker det, jeg nyder virkelig at Liva og jeg har denne tid sammen hver aften. Vi skaber nogle minder som vi ikke ville have hvis Tobias var hjemme. Så jeg udnytter at han er ude og rejse og lad hende sove i mors og fars seng – Noget Tobias ikke er stor fan af! Men nu er det sku mig der er alene med børnene og derfor bestemmer jeg! Og hvis Liva vil sove ved siden af mig hver aften så skal hun have lov til det! Jeg elsker at sove sammen med hende, det er virkelig hyggeligt og nyder at hun gerne vil være tæt på mig, sove med mig og ligge og snakke/fortælle mig en masse.

Jeg kan huske at da hun var mindre, nok omkring 1 år, der elsket hun at ligge i ske med mig når hun skulle sove. Hun skulle altid ligge helt ind til mig imens jeg lå og holdte om hende og nusse hende. Det var i hendes verden den eneste rigtigt måde at sove på når hun skulle falde i søvn, lige meget om det var om dagen hvor hun skulle sove lur eller om aften når hun skulle sove. Ligge i ske og ligge helt tæt ind til mig, det gider hun ikke mere. Det er nu med hver vores dyne og nusse hende må jeg slet ikke. Er jeg heldig så vil hun en gang imellem godt ligge og holde i hånden.

Jeg nyder at hun vil sove ved siden af mig. Og jeg vil lade hende sove i vores seng resten af tiden tobias er ude og rejse, hvis det er det hun vil. Hun bestemmer selv, men kender jeg hende ret så elsker hun det lige så meget og ender nok med at sove her indtil Tobias er hjemmeigen. Og jeg vil elske hvert sekund, minut, time og nat! image image

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *