Alt muligt blandet, Liva og jeg, Liva og Louis

Overrasker far i lufthavnen med en meget utålmodig prinsesse.

image Ventetiden er lang når det er farmand man skal hente i lufthavnen. Vi har gjort det før, mange gang i løbet af Livas levetid. Men det er først nu hvor hun er kommet i den her alder at hun forstå hendes far er ude og rejse, han kommer ikke hjem før om mange dage og sover ikke i sin seng. Spiser ikke aftensmad med os og kan ikke lege. Hun har savnet ham, rigtigt meget den her gang. Har de fleste dage spurgt mig om hvornår far kommer hjem. Fortalt at hun savner ham og vil ha han skal komme hjem og lege med hende.

Jeg havde faktisk aftalt med Tobias at vi ikke kom og hente ham her til aften. Mest fordi han skulle lige meget hvad have en taxa hjem da han har købt en cykel – og den fylder en del og ville ikke kunne være i bilen når også begge børn skal sidde der. Plus han ville lande efter Louis var blevet lagt til at sove. Men da jeg snakket med Liva om at farmand ville komme hjem i dag, var hun meget ivrig efter at vi skulle tag ud og hente ham. Så trods at Louis sov og klokken faktisk også var sover tid for Liva, så kørte vi ud og vente på Tobias. Han var selvfølgelig en time om at komme ud efter han var landet. Så Liva blev ret utålmodig til sidst. Løb rundt, blev ved med at spørge mig om hvornår far kom. Skulle tisse to gange og var sulten og tørstig. Det hjalp lidt at købe lidt mad og en juice til hende, så sad hun stille og ventet. Louis sov i sin klapvogn – så ingen brok fra ham, heldigvis!

Da Tobias endelig kom ud, bag jeg Liva op og sagde at nu var far kommet ud. Jeg havde aftalt med hende at når hun kunne se ham så skulle hun råbe alt hvad hun kunne til ham. Og da hun så ham råbte hun s¨højt at nærmest alle der stod og vente kigge på os! Men Tobias hørte hende og han havde det største smil da han så os. Han blev så glad over at vi var der og Liva løb hen til ham og gav ham det største kram. image image imagePrinsessen var meget glad for at se sin far. Nøj hvor har hun savnet ham.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *