Louis og jeg, Sommerhus

Påskeferie, sommerhus og en træt lille bandit.

Sidder her på sofaen og hygger med Louis. Han er træt, pylret og vil ikke noget andet end at sidde hos mig. Elsker det, altså at han vil sidde hos mig. Elsker ikke at han er pylret og træt!! Han får en flaske om lidt og så bliver han putte ud i sin barnevogn for at sove lidt.

Påskeferien er starte for os i dag og det betyder sommerhus hygge! Mange har haft påskeferie siden fredag i sidste uge, men vi har altså begge skulle arbejde og Liva har derfor været i børnehave i mandags. Tirsdag var hun hjemme, da hun skulle hjem og lege og overnatte hos sine moster og onkel. Og i dag tager vi så endelig i sommerhus. Tobias har lige et forretningsmøde inde i byen og når han kommer hjem så køre vi afsted. Jeg burde pakket tøj, mad og alt hvad vi skal have med til de næste 6 dage men kan ikke lige tag mig sammen. Hygger jo med min lille bandit som har brug for at sidde hos mig lige nu. Og det er lidt vigtiger end at pakke tasker (Hvad jeg ikke kan bruge af undskyldning for ikke at lette min røv fra sofaen) Men ligeså snart han sover så skal jeg altså igang. Jeg glæder mig sindsygt meget til at komme op i sommerhuset. Vi har ikke været der oppe siden sidste år og det er blevet en fast tradition at vi tager der op i påskeferien. Så jeg burde tag mig sammen nu og give den lille bandit flaske så han kan sove og jeg kan pakke.
image image image

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *