Louis og jeg

40,4 i feber og ingen søvn.

imageÅhhh hvor er det altså hårdt at have et barn der er så hårdt ramt af feber og opkast. Han koger virkelig, han er så varm og har virkelig svært ved at finde ro. Det er som om han ikke kan holde ud at være i sin egen krop. Han falder kun til ro ved at ligge oven på mig. Og det er lige meget hvordan han ligger,  bare han ligge ovenpå mig. Det hjælper også at nuse ham, i sær på hans ryg, lår, ben og under hans føder.

Lige nu er kl 02.00 om natten. Har taget hans temperatur og givet ham en børne Panodil. Han har lige nu 40,4 i feber. Han er efter lang tid med at finde den rette sovestilling endelig faldet i søvn. Han ligger halvt oven på min mave og bryst, med sine ben og knæ i sengen. Har snakket med vagtlægen og selv om de ville ha vi kom ind med ham fordi han har over 40 i feber så har jeg aftalt med dem at vi bliver hjemme. Så længe han får væske i sig og jeg selv føler mig tryg med at blive hjemme så var det ok , skal bare lige ringe og fortælle dem hvordan han har det i morgen tideligt.

Kan ikke sove nu hvor jeg er låst fast i en dum ligge stilling med ham ovenpå mig. Men han er endelig faldet i søvn og vil ikke vække ham ved at flytte på ham. Jeg håber virkelig at han snart får det beder. Det er virkelig hårdt at se ham have det så dårligt.image

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *