Alt muligt blandet

Adele koncerten

imageIgår var jeg til nok en af de bedste koncerter jeg længe har vært til. Ikke pga scene showet for det var der ikke så meget af, ingen dans og ikke det helt store fest fyrværkeri. Og jeg vil sige at alt det var ikke nødvendigt for en kvinde som Adele. For den kvinde har en stemme som gør at man ikke kan gøre andet end at kigge og sidde helt blown A Way! Hendes personlighed er også et plus, for hun er sød, smilene og meget snaksalig når hun står på den store scene. Hun fik mig til at grine flere gange! 33000 mennesker var inde og se hende optræde igår. Vi sad oppe på balkonen, 2 række men næsten i midten. Vi sad faktisk vildt godt og jeg var så glad for at vi sad der oppe og kunne se alt! Ja okay, vi kunne ikke se hende. Kun et lille menneske der stod eller gik rundt på scenen. Men de store tv skærme oppe i lofte hjalp så vi kunne se hende og lyden var fantastisk!image

Inden koncerten:
Da vi kom med toget til Tele2 arena var der kø. Vi stod i kø i 45 min før vi kom op til indgange og opdager at det er fordi de skal kropsvisiteret alle. Hvilket jo er fair nok og derfor tog det lidt tid. Vi komme ind og jeg skal selvfølgelig lige hurtigt ud og tisse inden koncerten starter og det samme skulle Tobias. Men han kunne bare ikke finde mændenes toilettet. Så da han endelig fandt det stod jeg og ventet. Og jeg ventet og ventet og ventet! Kunne ikke forstå hvor han blev af og blev en lille smule irriteret over han var så lang tid væk. Kigge ud af vinduerne og kunne se at der stadig stod masser af mennesker i kø som stadig ikke var kommet ind. Så tænkte at koncerten ikke ville starte foreløbige. Men så kunne jeg høre musik og sang! Og det var ikke hvilken som helst sang, det var “Hallo”. Folk begyndte at løbe ind af de store døre for at komme ind til deres pladser. Og der står jeg og venter altså stadig på Tobias. Bliver mere sur og irriteret og er godt sur da han endelig kommer gående med popcorn og sodavand i hænderne. Han kigger på mig med et stort spørgsmåltegn hængene over hovedet. Jeg råber af ham at koncerten er starte og hvorfor helvede han først kom nu. Han siger “nej det er kun baggrunds musik”. Jeg råber igen ” Nej det er hende der syger” imens jeg går hurtigt ind af de store døren og finder vores pladser i mørket. Vi når lige at sætte os og så slutter hun sangen og alle klapper! FUCK FUCK FUCK!!! JEG ER SUR, JEG ER VIRLELIG SUR!! Sidder og kigger på Tobias som godt kan se at han måske ikke skulle ha stillede sig i kø til at købe popcorn og sodavand! Jeg tager lige 5 min for mig selv til at køle ned igen – men så var jeg også glad igen. Men fuck hvor var jeg sur over at gå glip af at se Adele synge “Hallo”!! (Hvorfor starte hun også med den som den første sang) Øv altså!

Resten af koncerten var fantastisk. Jeg skrålet med til alle hendes sange og danset til “Rolling In the deep” Jeg nød de to fulde timer hun sang. Seriøse hendes stemme er for sindsyg. Aldrig har jeg gæt nogen synge så smukt!! Og må indrømme at jeg er blevet en smule mere forelsket i denne kvinde, hendes personlighed og ikke mindst hendes stemme.imageimageimage imageVi står og venter på at komme ind. Og så fik Tobias da lige tiden til at gå med at tage en masse billeder af mig. De fleste er blevet slette, men vi havde det sjovt trods de 45 minutters ventetid!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *