Alt muligt blandet

Club La Santa i billeder.

Altså man kan virkelig lave alt her. Der er ingen begrænsninger og alt er muligt! Det er så stort et område og de har baner til alle sportsaktiviteter. Jeg har ikke engang fået taget billeder at tennisbanen, fodboldbanen, baskebanen, golfbanen og squash hallerne. Der er tre restauranter og tre barområder. Der er et wellness center, dansesal, reformersal, træningscenter og udendørs arealer hvor de fleste fitnesshold bliver holdt. Der er tre kæmpe svømmepools kun for svømmer. Der er et bike center hvor man kan gå ned og låne cykler, alm cykler til sådan en som mig, og så kan man låne Carbon Road Bikes og Triathlon cykler til dem der er mere prof 🙂 Jeg er blown a way over hvor meget der er at lave og hvor stort et område Club La Santa er. Her er virkelig noget for alle også børn. Ud over det bliver der også holdt Ironman, Triathlon og Duathlon.
IMG_2125 IMG_2630 IMG_2634 IMG_2674 image image image

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *