Ferie og rejser

Et lille postkort fra Club La Santa

IMG_2660Der er gået feriemode i den her på bloggen. Jeg er nærmest ikke klar over hvilken dag det er, om det er hverdag eller weekend. Tiden og vores dage går så stærkt her nede, og vi hygger os virkelig. Liva og Louis elsker det, og de begge hygger sig rigtigt meget både i poolen og på legepladsen. Tobias og jeg er aktive med sport og fitness. Jeg får bådet løbet og er med på flere forskellige hold. Jeg tror aldrig jeg har været så aktiv i mit liv som jeg er her på Club La Santa. Men jeg er ret vild med det, normal hader jeg jo at lave nogle form for sport, men her er det anderledes. Om det er fordi jeg bliver påvirket af at alle andre også er aktive ved jeg ikke, men lysten er der og synes det er ret fedt at jeg kan melde mig på forskellige hold og prøve nye ting 🙂

Der sker virkelig ikke meget andet end sol, vand, sports aktiviteter, kærlighed og god mad disse dage. Og det er lige som det skal være efter min mening. Vi har to vennepar og deres børn, som er kommet ned på Club La Santa og skal være her den sidste uge sammen med os. Så tiden flyver afsted i dejligt selskab. IMG_8326IMG_2572IMG_2166IMG_2313IMG_2530IMG_2500IMG_2458IMG_2110IMG_2140IMG_2284IMG_2707IMG_2431IMG_2236

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *