Louis og jeg, Mad og opskrifter

Hjemmelavet smoothies – Noget i maven skal han have!

imageMed en høj feber så er det svært at få noget i ham. Han har ikke lyst til noget og jeg har virkelig tilbudt ham alt. Lyst brød, grød, havregrød, frugt, rugbrød, tvebakker, agurk, avocado og en helved masse andet! Men han vil ikke spise noget. Så gik i fryseren og fandt en pose frosne bær. Tænkte at en smoothie måske var noget der kunne lokke lidt! Smed også lige lidt vindruer ned i sammen med 2 bananer og så blev det blended med vand. Drak han den, ja han gjorde sku!!! Men kun halvdelen af det jeg havde hældt i hans kop. Men han fik noget i maven og det var det vigtigste for mig. Især når han nu heller ikke vil drikke vand eller saftevand. Så det er da fremskridt og har lavet så meget smoothie at der er til Liva og Tobias når de kommer hjem. Plus at jeg lige vil tilbyde Louis lidt mere af den senere i dag. Må se om jeg kan få lidt mere ned i hans mave! image image image image

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *