Liva og jeg, Liva og Louis

Hoppeborgen er et KÆMPE HIT

Se lige Liva på de her billeder. Jeg elsker dem! Hun er bare så glad og hygger sig helt vildt når vi er i Playtime – børneklubben. Jeg synes det er lidt kedeligt, måske lidt for vuggestue agtigt. Men Liva hygger sig, hun sidder og tegner, bruger meget tid i lege køkkenet og laver mad til Louis og jeg. Hun spiller bold og leger med lego. Louis leger med træklodser, lego, bolde og hvad han ellers kan få fat i med sine små finger. Han kravler rundt og skal røre ved alt, han synes det er det fedest og er også godt træt når vi har været der i en time. Han sover i klapvognen ved 11.30 tiden. Han bruger så meget energi i Playtime at han er lige til at putte i klapvognen med sin klud og dyne og 5 min efter sover han!

Ved 11 tiden puster de altid hoppeborgen op og Liva er ikke til at få ned igen når først hun er gået op på den for at hoppe!!! Det er helt vildt så vild hun er med den hoppeborg, hun kan blive ved og ved og ved med at hoppe. Det er lidt ligesom vores trampolin oppe i sommerhuset. Hun fortsætter bare uden at blive træt. Jeg skal overtale hende med is eller noget andet for at få hende ned af den. Ellers så bliver det en kamp hvor hun bliver sur eller ked af det over at vi skal gå. Ret tit er det fordi vi skal have frokost at vi går fra Playtime. Og det er altså ikke altid hun vil med  når hun er oppe og hoppe. Og så må jeg lokke med noget sødt og lækkert for at få hende ned fra den hoppeborg så hun går med mig uden at skrige, råbe eller græde hele vejen hjem!

Hun keder sig i hvert fald ikke her på Club La Santa. Hun har masser at lave og for løbet og brugt en masse energi i løbet af dagen 🙂image image image image imagePå billederne her er hun på lige kommet ned af hoppeborgen for at skulle fortælle mig noget. Og så smutte hun hurtigt der op igen og fortsat med at hoppe!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *