Alt muligt blandet

La Santa here we come

Så er vi ankommet til La Santa. Vi er ret trætte alle sammen og skal ned og have lidt af spise – vi har endnu ikke fået frokost.

Vores flyvetur gik okay – Louis ville hele tiden ned og kravle eller gå, han havde rigtigt svært ved at sidde stille. Efter to timer var han så urolig og overtræt at han ikke ville andet end at skrige og græde. Jeg valgte så at gå ned igennem flyet, frem og tilbage for at få ham til at stoppe. Jeg hader at flyve med små børn, især hvis de græder hele flyturen igennem og især når det er mine egen børn. Han stoppe med at græde og han hang i mine arme imens jeg gik frem og tilbage. Men så stoppet en stewardesse mig og spurgte hvor jeg sad henne, jeg sage jeg sad længer nede. Hun bad mig om at sætte mig ned på min plads da dem der sad oppe foran flyet havde betalt for deres pladser og jeg skulle ikke gå frem og tilbage ved dem. Jeg kigget på hende og sagde så med en meget sur stemme “jeg har sku da betalt lige så meget for min plads i flyet som de har” og sagde der efter til hende “jeg flyver sku da ikke gratis med”. Hun stod og kigget på mig imens hun smilet og inden hun kunne nå at svare sagde jeg ” jeg kan godt sætte mig ned men så skal du også forvente at få en skrigene baby resten af turen” hvor efter jeg vente mig om og gik tilbage på min plads. Jeg var helt oppe i det røde felt, jeg var sur og kunne ha gået amok på hende over hendes måde at snakke til mig! Lige så snart jeg havde sat mig starte Louis med at græde, han prøvet at kæmpe sig fri fra mine arme. Åhhh hvor kunne jeg ikke overskue to timer mere i flyet med en Lillemanden der bare var ulykkelig og mega træt.

Det gik ikke mere end 10 min så kom den sammen stewardesse ned og spurgte om vi ikke ville have mere plads nu hvor vi havde en baby med. Der sad en mand bagbord og han havde tre sæder for sig selv, hun spurgte pænt og han ikke vil op foran og sidde så vi kunne få de tre sæde. Han var flik og sagde ja. Jeg vendte mig om imod ham og sagde at det ikke var fordi jeg ville smide ham væk. Og han sagde det var ok og jeg ikke skulle tænke på det. Vi fik de tre sæde og der rykke jeg hen så Tobias sad med Liva og jeg med Louis. 5 min efter vi havde sat os faldt louis i søvn og han kunne ligge ned på to af sæderne og sove så resten af flyturen.  Godt vi først skal flyve hjem igen om 14 dage!!
imageimageimage

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *