Louis og jeg, Læbe gumme ganespalte

Louis bliver 1 år i dag.

imageimage

I dag er det 1 år siden den lille bandit valgte at komme til verden – Født 16 dage før termin med læbe gumme ganespalte og var den sødeste lille baby jeg havde set! Jeg synes det første år af hans liv er gået så sindsygt stærkt og kan slet ikke forstå hvor tiden blev af. Tænk at han er 1 år i dag! Jeg husker det så klart og tydeligt, da vi for et år siden tog ind på Hvidovre hospital for at sætte gang i min fødsel med V-drop. 8 timer senere var han ude og jeg var fuldkommen høj af lykke og forelskelse i denne lille dreng som var født med læbe gumme ganespalte.

Der sket så meget for Louis det første år, dels pga han er et spalte barn. Men vi var også indlagt meget i de første måneder af hans liv pga refluks og mælkeallergi – som vi fandt ud af han havde under indlæggelserne. Det har været et hårdt år og vi er endnu ikke færdig med operationer osv – der går mange år før han er færdig og igennem alt det han nu skal igennem pga han er født med læbe gumme ganespalte. Jeg er pavestolt over min lille dreng og hvordan han har klaret sig det første år af sit liv.

Så kæmpe stort tillykke til vores lille bandit der:

  • står op kl. 05,15 hver morgen!
  • synes, at storesøster er den sjoveste i verden.
  • kun vil gå med gåvognen eller mor og far i hånden. Vi får ret ondt i ryggen af det.
  • elsker avocado, æg, ris og pasta.
  • er en lille, frygtløs akrobat, der gerne kravler ud over sengekanten eller op af trapperne. Det giver os ret dårlige nerver!
  • passer så godt ind i familien, at vi slet ikke forstår, at han ikke har været der altid.
  • elsker stadig at ligge i mine arme og falde i søvn (imens vi ser tv om dagen)
  • er meget glad for vand, både i badekar og pool.
  • Siger “ma” som er ord for mad.
  • Skriger hvis han ikke får sin vilje eller tingen ikke går efter hans hoved. Han har et virkelig stort temperament.

image image

Klistermærket er fra Trold & Blomst. De har en pakke med 12 klistermærker som kan sættes på barnets tøj. En for hver måned og 1 års fødselsdag, som er det her klistermærke som Louis har på sin dragt. De kan købes lige HER.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *