Liva og jeg

Om veninde armbånd og mit hjerte smeltede.

imagePå vores road trip i dag til Puerto Del Camen gik vi nede langs stranden og kigge på små butikker. I en af butikkerne fandt Liva nogle søde armbånd og spurgte om hun ikke måtte få et, hvilket jeg sagde ja til. Da hun havde fået sit på armen, siger hun “Mor, du skal også have et”. Jeg smilede og spurgte hvilket et skulle jeg havde, da der var flere forskellige farver. Hun valgte et til mig og da jeg fik det på min arm, sagde jeg at nu havde vi veninde armbånd. Hun kiggede op på mig og sagde ” Mor, du er min bedste veninde”. Åhhhh mit hjerte smeltede da hun sagde det. Hun var meget stolt resten af dagen og skulle hele tiden se på hendes armbånd og se mit. Hvilke farver hende havde og hvilke farver mit havde. Vise det til Farmand og Louis og fortælle at hende og jeg havde fået veninde armbånd og at vi var bedste veninder. Hun er så sød min lille pige. Gud hvor jeg altså elsker hende!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *