Liva og jeg, Liva og Louis

Playtime (børneklub) og alenetid til mor.

Louis sover lur, Tobias er ude of cykle i 3 timer og Liva er til Playtime, en børneklub for børn som er der to gange om dagen. Nu her fra kl 9.50 – 12.50 og så igen kl 13.50 – 16.50. Så jeg sidder på en bænk i solen med Louis i klapvognen – han snork sover. Og Liva hygger sig – som i kan se på billederne. Hun skal nok være i børneklubben nogle af dagen – alt efter om hun vil selvfølgelig. Hvis hun bare vil ned til poolen istedet så gør vi det, hun bliver ikke tvunget til at være der og hun skal heller ikke være der uden Tobias eller jeg.

Men det betyder alenetid til mig! Stilhed og bare slappe af i solen for mig selv er jo ren paradis! I love it! Det er perfekt for Liva at der er den her børneklub, det betyder hun møder andre danske børn som hun kan lege med i nogle timer i løbet af dagen og så have vores fulde opmærksomhed når vi så er sammen med hende bagefter. Jeg for opladet lidt energi ved at Liva er i børneklub og Louis sover om formiddagen. Når der er børneklub igen om eftermiddagen, regner jeg med vi ligger os ned ved poolen. Så er Tobias færdig med at træne og vi kan så være sammen som familie.image image image

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *